Дома
Конкурс за стипендии

Повеќе...Фондацијата “Никола Кљусев” објавува  

К О Н К У Р С за доделување пет стипендии (две целосни и три делумни) за четиригодишно школување

Повеќе...
 
Презентација за САБА
Повеќе...Зошто да учиш во САБА? Како се одвива наставата во САБА? Кој може да аплицира за стипендија? Дознај повеќе за САБА од оваа презентација!
Повеќе...
 
Наградени ученици

Повеќе...Учениците seo services
student loan calculator
seo company
interest calculator loan
york hotels
search engine optimization companies
spain hotels
seo company
од САБА секоја учебна година учествуваат на натпревари кои се организираат на ниво на Р. Македонија.

Повеќе...
 
САБА и во Штип

Повеќе...Од Септември 2014 САБА се прошири и во Штип, за учениците од источниот дел на Македонија. Сите заинтересирани ученици од Штип

Повеќе...
 
Обука во Германија

Повеќе...

Од 8-ми до 15-ти Декември 2013 година, четворица професори од Приватното средно училиште САБА од Скопје беа на еднонеделна обука во Лајпциг, Германија. Темата на обуката беше

Повеќе...
 
Лектири

Повеќе...

 

Лектири за прва, втора, трета и четврта година за учениците од САБА Скопје и САБА Битола!

Повеќе...
 
Уписи 2015/16

Повеќе...Уписите за учебната 2015/16 година се веќе започнати и траат до 5-ти јули 2015. САБА запишува ученици во прва година, и нуди можност за префрлување на ученици

Повеќе...
 
Хуманитарна работилница

Повеќе...

Традиционално, веќе неколку години по ред, учениците од САБА - Битола  ја покажаа својата хуманост по повод новогодишните празници. Од 27-ми до 29-ти декември
Повеќе...
 
Недела на активности во САБА
Повеќе...Последната недела од учебната 2012/13 година беше недела на активности во САБА кога учениците посетија разни компании и институции
Повеќе...
 
«ПочетокПред1234СледноКрај»

Страница 1 од 4